Ajankohtaista

Klikkaa kuvaa niin pääset jäsenliittymislomakkeelle.
Edelliselle sivulle

Kuivurista suoraan Etelä- ja Keski-Eurooppaan – Viljan suoratoimitusten mahdollisuudet -tilaisuus 5.2.2019 klo 16.30 Leipyölin tilalla Perniössä


Tilaisuuden puheenvuorot esittelevät mm. ajankohtaista viljamarkkinatilannetta, Suomen viljantuotannon yleistä kilpailukykyä ja viljantuotantomme vahvuuksia. Alustukset keskittyvät erikoisviljojen vientiin erityisesti viljelijävetoisten yritysten kautta. Tavoite on keskustella ja löytää viljantuottajien ja viljelijävetoisten vientitoimijoiden välille toimintaa tukevia yhteistyö- ja toimintamalleja. Puheenvuoroissa esitetään myös suomalaisen viljan laadullisia vahvuuksia ja esimerkki viljaa vievän yrityksen toiminnasta. Siemenkaupan edustaja kertoo tuotannon laadunvarmistamisesta ja sen käytännöistä. Viljelijän kommentti puheenvuorossa kuulemme käytännön viljelijän ajatuksia viljan tuottamisen haasteista tämän päivän Suomessa ja viljelijävetoisesta viennistä.
Tilaisuuden järjestävät ”Farmers grain export”- ja ”Gluteenittomasta viljelykierrosta erikoistumisvaihtoehto tiloille” hankkeet.

Katso tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautumisohjeet tästä linkistä

Edelliselle sivulle

Tiedossa olevia kasvinviljelyyn liittyviä tapahtumia: